Mersin’in geleceği konuşuldu | MERTİD
 
 Haberler

Mersin’in geleceği konuşuldu

Kısa adı MERTİD olan Mersin Turizm İşletmecileri Derneğinin başkan yönetim ve üyeleri aylık geleneksel toplantıda bir araya geldi.

Atlıhan Oteli Balo salonunda toplanan MERTİD üyeleri sektörlerinin sorunlarını masaya yatırdı. MERTİD Mart ayı genel toplantısında gündem konusu turizm haftasıydı. Toplantıda Mersin turizminin geleceği ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mersin ve turizm sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan MERTİD yönetim kurulu Başkanı Hamit İzol, Mersin’in gelişimi içim turizmin çok önemli bir sektör olduğunu söyledi.

İzol, “MERTİD sizlerinde desteği ile STK lar içerisinde giderek büyüyor. ÇUKTOB’da artık bizimle birlikte. Hepimiz turizm sektörünün içinde bulunduğu sorunları çok iyi bilmekteyiz. Aramızda bulunan Turizm Platformu Başkanı Sayın Numan Olcar,  bizim sektörün iyi yerlere gelebilmesi için gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında büyük uğraş vermektedir. Kendisine burada hepiniz adına teşekkür ediyorum. Turizmin gelişmesi ve hayat bulması için hepimizin el birliği yapması gerekiyor” diye konuştu.

MAYISTA BALO VAR

MERTİD olarak mayıs ayında görkemli bir balo daha yapacaklarınıdagöndeme taşıyan başkan Hamit İzol” mayıs ayında yapacağımız geleneksel hale gelen Turizm Balomuzda yine Enbe orkestrası bizi yalnız bırakmayacak”dedi. MERTİD ‘e ev sahipliği yapan Atlıhan Otel Sahibi Yalçın Karagülle’ye teşekkür edildi ve Plaket verildi.Sektörün en önemli sorunlarının konuşulduğu toplantı birlik ve beraberlik yemeğinin ardından son buldu.




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA