BARIŞI KONUŞTULAR | MERTİD
 
 Haberler

BARIŞI KONUŞTULAR

MERTİD Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti

Kısa adı MERTİD olan Mersin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret ettiler.

BUKET TEKİN / ÖZEL HABER

Ziyarette Emniyet Müdürü Baştuğ ve MERTİD Başkanı İzol, barışın önemine değindiler. Yaşanılan kardeş kavgasının sona ermesini dilediler.

MERSİN BARIŞ KENTİ OLMALI

İzol, “Mersin barış kenti olmalı. Mersin yapısı, içinde barındırdığı kültürler, diller ve dinleri ile farklı bir mozaik oluşturuyor. Bu mozaiğin bozulmaması için biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Mersin’in turizmde gelişebilmesi için bu dokunun bozulmaması gerekiyor. Bu doku bizim tarihi zenginliğimizdir ve insanlar bu zenginliği görmek için Mersin’e geliyorlar. Ayrıca insanlarımızın suça bulaşmaması için emniyet müdürümüzden isteğimiz, onların arasında olmalı ve onların bu yanlışlarını vurgulayarak, suça bulaşmalarını o zaman engelleyebiliriz” dedi.

YİĞİTLİĞİ, ŞEHİTLİĞE NEDEN OLDU

“Geleceği kaybetmek, her şeyi kaybetmektir” sözleri ile konuşmalarına başlayan Emniyet Müdürü Baştuğ, “Gelecek barış, kardeşlik ve hoşgörü üzerine kurulmalıdır. Biz bunu kaybedersek, geleceğimiz olmaz. Barışın ve kardeşliğin en büyük savunucularından Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan’ın yiğitliği, şehitliğine neden oldu. Biz sorunları konuşarak çözmekten yanayız. Sizlerle bugün burada nasıl konuşuyorsak, sokaktaki çocukla da aynı şekilde konuşuyorum” diye konuştu.

Karşılıklı konuşmaların ardından Hamit İzol, son çıkardığı ‘Barış sonrası Büyük Türkiye’ kitabını Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’a hediye etti.




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA